The Coaching Summit 2020 – Leading in Times of Uncertainty

Frederic Laloux, Amy Elisabeth Fox és Otto Scharmer gondolatai napjainkról:
Scharmer: “Ahogy anno a berlini fal, most is falak omlanak le, falak, amik elválasztanak önmagunktól, a másik embertől és a természettől. Sokan úgy érezzük, minden, ami egész életünkben történt, erre a pillanatra készített fel minket.”
Amy Fox: “Ezekben az időkben ér össze a társadalmaink és a személyiségünk fejlődése. Ha nem gyógyítjuk meg magunkban a sérüléseinket, újra a régi, rossz rendszerekből épülő világunkat építjük meg. Tedd fel a kérdést magadnak: Mi az a fájdalom, ami annyira fáj, hogy soha nem akartál vele foglalkozni?”
Laloux: “A legnagyobb kérdés ma a saját és a vezetőink hitelessége, integritása. Megszokott hazugságokban élünk, és nem látjuk, mi a valóság. Mit fogunk mondani a gyerekeinknek, miért építettünk egy ilyen világot? Egy kislány apja, mint cégvezető, hogyan reklámozhatja a cégét a nőket szexuális tárgyként ábrázoló promókkal? Tudatában van annak, hogy ezzel támogatja, hogy nőket szexuális bántalmazás érjen? Akár a saját gyerekét is? Mikor fogjuk látni a tetteink valódi természetét és következményeit?”

Tedd fel a kérdést magadnak, hol van a Te hitelességedhez vezető út, cselekvés?
https://www.coachesrising.com/summit/