Incze Gáspár

Szervezetfejlesztő, Agilis CoacH, tréner

Minden nap tapasztalom, hogy szellemiségünk, tudatosságunk és nézőpontjaink mennyire meghatározóak életutunk alakulásában. Ezért folyamatosan kutatom a mélyebb összefüggéseket és az emberi tudat természetét. Küldetésem, hogy ebben embereknek, csapatoknak és szervezeteknek is segítsek, s ezáltal egyre mélyebb tudásra tegyek szert, amit azután trénerként is átadhatok.

Az elmúlt években Agilis coachként, Scrum Masterként, Lean és innovációs menedzserként dolgoztam nagyvállalatok agilis átalakulásáért. Szervezetfejlesztőként az ügyfelek valós igényeit szem előtt tartó Agnostic Agile és a Teal szervezetfejlesztési irányzatot követem.

Mérnök-informatikus alapdiplomámat az Óbudai Egyetemen, míg informatikai-üzleti mesterdiplomáimat a Stuttgarti, Krétai és Tilburgi Egyetemeken szereztem. Dolgoztam az USA-ban és Svájcban, mind multinacionális és startup környezetben is.

Business coach illetve Team és Group Coach képzést a Business Coach Kft. csapatával, míg oktatói és párkapcsolati coach képzéseimet Dr. Mészáros Ádámnál végeztem el. Ezenkívül 2018-ban Scaled Agile Framework Program Consultant, majd 2019-ben Professional Scrum Master vizsgát is tettem.

Akikkel jobban megismerjük egymást, azok azt emelik ki, hogy egyszerre vagyok lelkesítő és sugárzok nyugalmat. Számomra emberekkel kapcsolódni és a fejlődést közösen megélni igazi örömet ad. Fejlődési és nyer-nyer szemléletemmel a nehézségek közepette is segítek az erősségekre építkező, a lehetőségekre nyitott hozzáállás kialakításában és az előrelépésben.

Szeretnél kiemelkedő sikereket?

Beszéljük át az előtted álló kihívásokat és lehetőségeket, hogy a legtöbbet tudd kihozni önmagadból vagy vezetőként másokból.