Csapat és csoport coacholás

A csapat több mint emberek csoportja, tartja a mondás. Ha összeteszünk embereket egy “csapatba”, a hatékony együttműködés kialakítása korántsem magától bekövetkező jelenség. A fejlődésre való nyitottság, elkötelezettség és az egymás iránti bizalom olyan alapkövek, amelyek elengedhetetlenek a kiválóság felé vezető úton.

Vannak csapatok, amelyek tagjai remekül kijönnek egymással, de a csapat mégsem jut sehová, mert ahhoz a jó hangulatnál többre lenne szükség. Mégpedig arra, hogy a közös célok elérése érdekében a megfelelő feladatokon dolgozzanak a megfelelő módon és a megfelelő időben. Teljesíteniük kell, és ehhez csapatmunkára van szükség. – Henry Cloud

A csapatcoach segíti a csapattagok számára önmaguk, a csapatban betöltött szerepük és egymás megismerésének folyamatát, hogy az együttműködés magasabb szintre tudjon lépni. Ezentúl a közös jövőkép és célok meghatározásával, a rejtett konfliktusok feloldásával valamint a belső megállapodások és a felelősségvállalás erősítésével az eredményesség is láthatóan növekszik.

Szeretnél kiemelkedő sikereket?

Beszéljük át az előtted álló kihívásokat és lehetőségeket, hogy a legtöbbet tudd kihozni önmagadból vagy vezetőként másokból.