Mentorálás

Mélyvíz belecsöppenni Scrum Master, Product Owner szerepben, vezetőként vagy innovációs szakemberként egy szervezet, egy csapat mindennapjaiba? Szeretnél testreszabott segítséget kapni a komoly kihívást jelentő helyzetekre? Hasznos lenne ha más nézőpontokból is ráláthatnál arra, ami történik? Szeretnél tudatosan, jó ütemben fejlődni?

Akárcsak egy hegycsúcs megmászása során, egy kihívásokkal teli hivatásban is bármikor előfordulhat, hogy jelenlegi tudásunkhoz, lehetőségeinkhez képest nehezebb a helyzet, mint amit egyedül jól meg tudnánk oldani. Felismerni, hogy mikor van szükségünk külső segítségre már fél győzelem. Az egyedi helyzettől és igényektől függően a mentorálás a nehéz helyzetek kezeléséhez nyújtott segítség mellett a csúcsteljesítmény elérését is lehetővé teszi.

  • Konkrét helyzetben használható tudás és tapasztalatok átadásán túl a megoldásra való rávezetéssel segíti az ügyfél tanulási folyamatát.
  • Egyedi összeállításban a helyzettől és igényektől függően a leghasznosabb témák, szempontok átbeszélése.
  • Jellemzően 3-12 hónapos együttműködés, ami igény szerint lehet kevesebb és több is.

A mentorálás tartalmaz coach elemeket, viszont a coach folyamatban nincs mentorálás.

Szeretnél kiemelkedő sikereket?

Beszéljük át az előtted álló kihívásokat és lehetőségeket, hogy a legtöbbet tudd kihozni önmagadból vagy vezetőként másokból.