Célmegvalósító coacholás

Kezdd 2021-et jól átgondolt, motiváló, mérhető célokkal!

Milyen célok vezetnek el a sikerhez?

U

Átgondolt

Előfeltételek, hátráltató és támogató szempontok, alternatívák átbeszélésével biztosítható az alapos tervezés.

Motiváló

Átgondolt motivációval az egész évben könnyebb lesz tartani a célt, és nem fullad ki a lendület néhány hét vagy hónap után.

Mérhető

Lebontjuk és mérhetővé tesszük a célokat, nagyságrendekkel növelve a megvalósulás sikerét.

Érd el a céljaidat!

Időpontfoglalás és online bannkártyás fizetés

Mi a coacholás?

A coacholás egy céltudatos beszélgetés, hogy szakmailag és személyesen is a legtöbbet hozd ki önmagadból. A neked szükséges időtartamban és mélységben átbeszéljük a céljaidat és rendszert építünk köréjük, hogy sokkal könnyebben elérd őket.

Mit ér az a cél, amit sok munkával elérsz, de aztán derül ki, hogy mégsem vitt előrébb? Nemcsak arra figyelünk, hogy elérd a céljaidat, de arra is, hogy a megfelelőket tűzd ki magadnak.

Ügyfeleim mondták

 

Gáspárral való beszélgetésünk fő célja az önismeret volt mivel közel 10 éves karrierem során először éreztem úgy hogy elvesztettem önmagam. Köszönöm a pozitív és őszinte visszajelzéseket amik erőt és iránymutatást adtak ahhoz, hogy elmélyüljek az önismeret világában. Ha van egy ilyen beszélgető partner mint Gáspár, akkor biztos megleled a választ ahogyan én is!

Balázs

Mit kaptam? Lendületet, frissességet, pezsgést! És nagyon hálás vagyok érte!

Anita

A magam által felállított sorrendek, elképzelések leírását követően, tisztult a kép saját magammal kapcsolatban. Elkezdtek leomlani a láthatatlan falak és más szemszögből megközelítve látva a jelen pillanatot és ami akadálynak tűnt korábban az már megvalósíthatóvá látszott.

Marcsi

Érd el a céljaidat!

Időpontfoglalás és online bannkártyás fizetés

Gyakori kérdések

Mi az a coacholás, tudatedzés?

Partneri együttműködés egy olyan gondolatébresztő és kreatív folyamatban, amely lelkesít és meghatározott ideig támogat, hogy szakmailag és személyesen is a legtöbbet hozd ki önmagadból.

Tanácsot ad a coach?

Egy coach alapvetően nem ad tanácsot, pontosan ez a műfaj lényege. Segít felfedezni azt, ami már ott van benned, de lehet hogy még nem vetted észre. Esetleg nem gondoltál rá mint olyan erősségedre, amire építeni lehet. Azt is mondhatnánk, hogy a coach “gyémántot csiszol”. Segít lebontani a belülről-családból-iskolából-társadalomból eredő önkorlátozó gondolatokat és hiedelmeket, rámutat a nem tudatosított mintákra. Lelkesít, tükröt mutat és felelősségben tart, hogy tedd meg amit önmagadért és a fejlődésedért vállalsz.

Lemondhatom a kifizetett alkalmat?

Igen, a lefoglalt alkalom előtti 72 óráig lemondható az alkalom.

Vágjunk bele!

Időpontfoglalás és online bannkártyás fizetés

Incze Gáspár e.v.
55814937-1-41
1139 Budapest, Szegedi út 6.
hello kukac inczegaspar pont hu